Răspunsul ierarhului – 3 septembrie 2022

raspunsul_ierarhului_cu_email_7

„Înaltpreasfințite Calinic, nu suntem în măsură să vă dăm sfaturi, însă nu credeți că pe cei care scriu la rubrica Răspunsul Ierarhului ar trebui să îi identificați prin a le cere adresa și numărul de telefon?

Nu orice ….. sau …. din spatele unui laptop adresează întrebări unui ierarh! (să nu uităm că substanțele interzise se vând la orice colț de stradă).

Suntem dornici de a afla cine sunt acei „viteji” și câte întrebări au adresat până pe 26 iulie 2020 celor din ASR (perioadă până la care ….).

Am observat că și unii preoți care …. Arhiepiscopia acum se erijează în susținătorii dumneavoastră.

„Pui de viperă”, le-ar spune Mântuitorul nostru Iisus Hristos.

Vă mulțumim anticipat pentru răspuns!”

C.D.

Doamne, ajută!

Fiecare are libertatea să întrebe și demnitatea să își asume sau nu cele scrise.

Pace și bucurie!

„Înaltpreasfinția Voastră, aș vrea să vă întreb dacă este păcat ca unui copil nou născut să i se pună două nume. Menționez faptul că am vrut să îi pun doar un singur nume, însă cum partenerei mele de viață medicul ginecolog i-a zis că în proporție foarte mică va putea naște natural, deși ea își dorea lucrul acesta, a născut natural un băiețel, însă al doilea nume am avut inspirația de a i-l pune datorită rugăciunii la moaștele Sfântului Ioan cel Nou, căruia i-am promis chiar în ziua de hram, 24 iunie, că dacă partenera va naște natural, promit că pe lângă numele copilului cel gândit înainte (Andrei) va purta și un al doilea nume, respectiv numele de Ioan. În concluzie vreau să vă întreb: Am greșit dacă am făcut asta sau a fost o decizie bună?”
C.

Doamne, ajută!

Să fie binecuvântați atât pruncul Andrei-Ioan, cât și părinții, cu ani mulți, sănătate și sporite împliniri!

„Doamne, ajută!

Am văzut că a întrebat cineva de mitre, dumneavoastră câte aveți?”

S T

Doamne, ajută!

Vă las bucuria să descoperiți dumneavoastră câte sunt.

Mult succes!