Pr. prof. Vasile Gavrilă va susține conferința „Postul, prilej de reînnoire duhovnicească”

Joi, 12 decembrie 2021, începând cu ora 20:30, Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților vă invită la cea de a patra conferință din Postul Nașterii Domnului, organizată de Sectorul Cultural în colaborare cu Departamentul Media din cadrul Centrului Eparhial Suceava.

Invitatul acestei ediții este părintele profesor Vasile Gavrilă de la  Paraclisul Universitar „Sfântul Nicolae” din București. Sfinția Sa va susține conferința cu titlul  „Postul, prilej de reînnoire duhovnicească”.

Evenimentul, desfășurat cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic, face parte din seria întâlnirilor online care au ca scop îmbogățirea spirituală a celor care se pregătesc pentru trăirea deplină a bucuriei venirii Mântuitorului Iisus Hristos în lume.

Conferința va fi transmisă live de către Departamentul Media din cadrul Centrului Eparhial Suceava, pe pagina oficială de Facebook a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților începând cu ora 20:30.

Sunt invitați să se alăture întâlnirii online toți cei care doresc să afle mai multe despre lucrarea postului în viața creștinilor.