Forum național și laborator de învățare alternativă pentru copii și tineret BIBLIAteca, ediția a II-a

Pentru a sărbători Ziua Bibliei prin descoperire și împărtășire de noi experiențe, Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Suceava vă invită sâmbătă, 13 noiembie 2021, la cea de-a doua ediție a întâlnirii online BIBLIAteca – Forum național și laborator de învățare alternativă.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților, webinarul pentru copii și tineret, parte a Programului național de exercițiu catehetic și scriere reflexivă „Biblia călătoare și sfințitoare”, îi aduce împreună pe cei care au participat la atelierele de scriere reflexivă de tip scrisoare-fluviu, desfășurate în eparhie și în țară până la acest moment. Totodată, invitația se adresează și celor care doresc să continue călătoria Bibliei sfințitoare în comunitățile, școlile sau parohiiile din care provin.

Întâlnirea, moderată de doamna Daniela Ceredeev, inspector pentru disciplina religie în cadrul Inspectoratului Județean Suceava, inițiator și coordonator al proiectului, va fi un bun prilej de cunoaștere a activităților desfășurate de copii și tineri, profesori, preoți, și voluntari.

Regulamentul și formularul de înscriere pot fi accesate aici: https://forms.gle/SrSWkz7xcyqDMthHA

Link-ul forumului va fi transmis prin email (vineri, 12.11.2021) pe adresele de contact ale coordonatorilor de echipaj, indicate în formularul de înscriere.

Ziua Bibliei a fost instituită prin hotărârea Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române încă din anul 2006.