Conferința „Postul Mare, călătorie prin pocăință, de la întunericul păcatului la lumina Învierii”

Seria de evenimente organizate de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților în perioada Postului Mare continuă cu o nouă conferință online. Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic, Sectorul Cultural în colaborare cu Sectorul Media și Comunicare din cadrul Centrului Eparhial Suceava organizează în data de 17 martie 2022 conferința „Postul Mare, călătorie prin pocăință, de la întunericul păcatului la lumina Învierii”, susținută de pr. prof. univ. dr. Viorel Sava, de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” din Iași.
Evenimentul, moderat de domnul Cristi Hurjui, consilier eparhial în cadrul Sectorului Catehizare, Tineret și Educație pentru Viață, va fi transmis LIVE pe pagina oficială de Facebook a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților începând cu ora 19:30.
Sunt invitați să se alăture întâlnirii online toți cei care doresc să se îmbogățească duhovnicește în această perioadă pregătitoare pentru Sfintele Paști, pentru ca, urcând treptele pocăinței, să putem gusta împreună cu Mântuitorul Hristos din pomul vieții și intra astfel în lumina Învierii.