Conferința „De la Stres la Liniște” – Postul Paștelui ca remediu pentru sănătatea duhovnicească a tinerilor

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților, Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români – filiala Suceava este încântată să anunțe organizarea unei conferințe deosebite. Spunem deosebite, deoarece îl vom avea ca invitat pe Preasfințitul Părinte Damaschin Dorneanul, Episcop-Vicar al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților. 

Întâlnirea va avea loc pe data de 18 aprilie, începând cu ora 18:00, în sala Auditorium Joseph Schmidt a „Universității Ștefan cel Mare” din Suceava. Sub titlul provocator „De la Stres la Liniște” – Postul Paștelui ca remediu pentru sănătatea duhovnicească a tinerilor”, iar evenimentul promite să ofere participanților o incursiune profundă în lumea spiritualității contemporane.

„Suntem onorați să-l avem în mijlocul nostru  pe Preasfințitul Părinte Damaschin Dorneanul, deoarece conferința se anunță a fi un prilej de învățare și transformare pentru toți cei prezenți. Alături de Preasfinția Sa, participanții vor explora teme precum importanța Postului Paștelui în menținerea sănătății mentale și spirituale, precum și modalități practice de a atinge starea de liniște interioară într-o lume agitată.”, spun studenții din ASCOR.

Această inițiativă are ca scop aducerea în prim-plan a nevoii de îngrijire a sănătății spirituale a tinerilor de toate vârstele, oferindu-le instrumente valoroase pentru a face față stresului și agitației cotidiene. Conferința invită pe toți cei interesați să se alăture călătoriei către cunoașterea de sine și pacea interioară.

Participarea la conferință este gratuită, însă locurile sunt limitate. Pentru a vă asigura un loc la acest eveniment deosebit, vă rugăm să confirmați participarea până la data de 15 aprilie.

Pentru  pentru confirmarea participării, vă rugăm să accesați link-ul de mai jos și să completați formularul de înscriere: 

https://forms.gle/oDUf8ijioK5g2nHd7

Cu stimă și bucurie,

ASCOR Suceava

Date de contact:

Email: [email protected]

Telefon: 0772103808