Concertul caritabil „Slobozâ-ne, gazdă-n casă,/ Și primiți colinda noastră!”

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților, părinții slujitori ai parohiei „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din cartierul Burdujeni, municipiul Suceava, au bucuria de a vă invita la Concertul parohial de colinde, care a ajuns anul acesta la ediția a VII-a, intitulat „Slobozâ-ne, gazdă-n casă,/ Și primiți colinda noastră!”

Evenimentul va avea loc DUMINICĂ 18 decembrie 2022 începând cu orele 16:00 în sala de protocol a Gării Burdujeni, din municipiul Suceava.

INTRAREA ESTE LIBERĂ!

Evenimentul va fi împărțit în două părți, după cum urmează:

PARTEA I – Concert de colinde, în cadrul căruia vor concerta:

  • Grupul Psaltic „Dimitrie Suceveanul” dirijor: Arhidiacon Ilie LEONTE;
  • Nicolae VIERU – interpret de muzică populară;
  • Corul de copii al Parohiei „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” Burdujeni – dirijor Dumitru MALION;
  • Corul „ATENEU” – Botoșani, dirijor: Cornel PALADE;
  • Corul Parohiei „Sfântul Andrei” Burdujeni, Suceava, dirijor: Victor ANDRIUC;
  • Corul „BUCOVINA” al OASTEI DOMNULUI, Suceava – dirijor: Ioan BARBĂ;

PARTEA a II-a – Scenetă despre NAȘTEREA DOMNULUI  – interpretată de copii din parohie – coordonatori: Daniel și Corina TÂRZIMAN.

Am dat evenimentului o notă caritabilă prin aceea că ne dorim să putem acoperi parțial o parte din cheltuielile cu investigații și tratament medical pentru Sebastian Pricope. Acesta încă luptă cu diagnosticul primit în luna mai a acestui an : Leucemie acută limfoblastică cu precursor B. Când toți copiii asemeni lui visează la cadourile mult dorite,  invitați prieteni,  multă joacă și un tort cu personajele favorite, singura dorință a lui Sebastian este să nu mai vadă medici, să termine tratamentul și să ajungă acasă, iar cuvintele sale îi inundă mamei ochii de lacrimi de fiecare dată. Sebastian poate avea șansa de a se face bine, de a-și trăi copilăria în liniște, înconjurat de prieteni dragi, de a se juca și alerga fără griji și de a se bucura de clipe minunate în viață.

Stă în puterea noastră să îl ajutăm!!!

Pr. Cristian Turenschi