Viață pentru „copiii soarelui”,  de Ziua Mondială a Sindromului Down, la Suceava

În contextul  Zilei Mondiale a Sindromului Down, Inspectoratul Școlar Județean Suceava, în parteneriat cu Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, prin Sectoarele Cultural și Media și comunicare ale Centrului Eparhial și  Societatea Femeilor Ortodoxe „Maria de Mangop” organizează Conferința  Viață pentru „copiii soarelui”, susținută de dna prof. dr. Maria Stamatin, medic primar pediatru-neonatolog, Profesor Emerit, Universitatea de Medicină  și Farmacie  „Grigore T. Popa” Iași.

Conferința se desfășoară cu binecuvântarea și susținerea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic și va avea loc marți, 21 martie 2023, începând cu ora 18,00, în   Sala „Pimen  Arhiepiscopul” a Centrului Eparhial Suceava.

            Programul mai cuprinde:

  • Atelier Dezvoltarea abilităților de viață ale copiilor cu sindrom Down și integrarea lor socială,   asistent social  și terapeut  Anastasia Ceredeev, Asociația Română de Terapii în Autism și ADHD¸
  • Program muzical„copii pentru copii” – Să însorim  „copiii  soarelui”!:

            Yuri-Iustinian Boico, Academia de Arte Modus Vivendi;

Grupul vocal „Petale de flori”, cl. I E, Școala Gimnazială Nr. 3 Suceava, coordonator. prof. Elena-Lăcrămioara Teodorescu. 

Înscrierea în vederea participării la eveniment se realizează, în limita locurilor de care dispune Sala „Pimen  Arhiepiscopul” , prin completarea acestui formular:

  https://forms.gle/n2zkHf4MAZpGTSeVA

Conferința va fi transmisă live, pe pagina oficială de Facebook a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

prof. Daniela Ceredeev, inspector școlar, coordonator de eveniment