Tabără pe litoral – august 2022

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților, Departamentul de Pelerinaje din cadrul Centrului Eparhial Suceava în colaborare cu Agenția de Turism EGERIA TRAVEL organizează TABĂRĂ PE LITORAL. Aceasta va avea loc în perioada 21-28 august 2022 și este menită să ofere copiilor amintiri de neuitat pe litoralul românesc.

Timp de 6 zile, copiii vor avea parte de activități recreative și distractive.

În cadrul taberei, copiii se vor bucura de plajă pe litoralul românesc, vor vizita Delfinariul din Constanța, vor petrece o zi în Aqua Park, iar serile vor fi dedicate cântecului, dansului și a timpului frumos petrecut împreună în cadrul petrecerilor date la locul de cazare. De asemenea, copiii se vor bucura și de o seară în parcul de distracții din stațiune.

Din dorința de a oferi copiilor o tabără de neuitat, dar și a asigura liniștea părinților că micuții lor sunt în siguranță, animatori cu vastă experiență vor asigura buna desfășurare a taberei și vor oferi celor prezenți momente culturale, educative și distractive.

Prețul taberei este de 1350 ron și asigură cazarea în regim all-inclusive, vizitarea orașului Constanța, intrarea la obiectivele turistice, intrarea la AQUA PARK, tur cu vaporașul, parcul de distracții și intrarea la cinci carusele din incinta acestuia.

Drumul copiilor se va face cu trenul cu plecare din SUCEAVA NORD, pentru transport este nevoie de carnetul de elev vizat pentru anul școlar 2021-2022.

Pentru mai multe detalii și înscrieri: 0756 277 365 Pr. Andrei Mocanu