Simfonia semnelor. Pledoarie pentru limba semnelor române – eveniment de informare și lansare de carte, la Suceava

Cu doar câteva zile înainte de începerea unui nou an școlar, în contextul prevederilor privind limba semnelor române, în recent promulgata Lege a Educației, vă invităm la conferința „Simfonia  semnelor.  Pledoarie  pentru limba  semnelor române”, susținută de Adriana Săftoiu, specialist în comunicare.

Evenimentul va avea loc pe 29 august a.c., începând cu ora 17.00, la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” din Suceava și este organizat de Inspectoratul Școlar Județean Suceava, în parteneriat cu Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, prin  Sectoarele Cultural și Media și comunicare ale Centrului Eparhial,  Societatea Femeilor Ortodoxe „Maria de Mangop” și Teatrul Municipal „Matei Vișniec”, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților.

Programul cuprinde și prezentarea cărții „Simfonia semnelor”, dezbateri cu profesori pentru elevi cu deficiențe de auz, sesiune Q&A pentru copii și tineri cu deficiențe de auz.

Accesul este liber, înscrierea se realizează prin completarea  formularului atașat,  în limita locurilor de care dispune  sala de spectacole a Teatrului Municipal „Matei Vișniec”.

Formularul

https://forms.gle/QTukF6Uc1MuU53337

se va închide în momentul în care numărul de înscrieri atinge capacitatea maximă a sălii de conferință.

prof. Daniela Ceredeev, inspector școlar, coordonator de eveniment