Școlile Catehetice de Vară

Între proiectele estivale organizate de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, prin Sectorul Catehizare, tineret și educație pentru viață, se numără Școala de Duminică, taberele de vară Temerari pe drumul cunoașterii și Comorile Satului, dar și școlile catehetice de vară. Astfel, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților, Biroul de catehizare parohială vă propune și încurajează ca pe parcursul acestei veri să organizați la nivel parohial, activități de tineret, pe care le putem numi sugestiv „școli catehetice de vară”.

Școlile de vară pot fi organizate în toate parohiile din eparhia noastră și se vor desfășura perioada 24 iunie – 8 septembrie 2024, la recomandarea și cu binecuvântarea Înaltpreasfinției Sale, incluzând următoarele activități: cateheze, ateliere de dezvoltare personală, activități sportive, seri culturale, seri de film duhovnicesc, ateliere de pictură, sculptură sau pirogravură, excursii și pelerinaje tematice, ș. a.

Pentru o mai bună organizare și centralizare a rezultatelor, vă recomandăm să vă înscrieți proiectele, prin formularul de mai jos: