Procesiunea „Calea Mântuirii” – program liturgic

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, Protoieria Fălticeni împreună cu parohia „Cuvioasa Parascheva”, din localitatea Dolheștii Mari, și parohia „Adormirea Maicii Domnului” din Valea Bourei, organizează sâmbătă, 24 iulie 2021, Procesiunea „Calea Mântuirii”.

Programul va debuta la orele 14:00, când se va primi la biserica din Dolheștii Mari veșmântul „Cuvioasei Parascheva”, adus de la parohia din localitatea Pleșești, comuna Vulturești, după care se va pleca spre biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Valea Bourei.
La orele 18:00 se va săvârși slujba Vecerniei unită cu Litia, de către un sobor de preoți și prezidată de către Pr. Adrian Dulgheriu, protoiereu al Protopopiatului Fălticeni, la biserica din Valea Bourei.

A doua zi, va fi oficiată slujba Utreniei și Sfânta Liturghie, în sobor de preoți, la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Valea Bourei, urmând ca după amiază, la orele 16:00, să se desfășoare Concursul de Toacă „Toaca Din Pridvor”, ediția I, la biserica cu hramul „Sfânta Cuvioasă Parascheva” Dolheștii Mari, la care vor participa copii din parohiile Protopopiatului Fălticeni. Număr de contact: 0748029313  – Pr. Vrabie Iustin Vasile