La mulți ani, Asociația Tinerilor Ortodocși Suceveni (ATOS)!!!

La data de 2 Februarie este Ziua Internațională a Tineretului Ortodox. În ajunul acestei zile minunate, când sărbătorim și Întâmpinarea Domnului, Asociația Tinerilor Ortododcși Suceveni (ATOS) a împlinit 3 ani de zile de activitate. La mulți ani, ATOS!!!

Asociația Tinerilor Ortodocși Suceveni (ATOS) este o organizație de tineret, o familie de tineri empatici și credincioși, mărinimoși, cu dragoste de Dumnezeu, Biserică și țară, de folos societății în care trăiesc. ATOS este o Asociație vie, activitățile și proiectele ei fiind apreciate și promovate de comunitate, de autorități și de media.

Asociația Tinerilor Ortodocși Suceveni (ATOS) a fost înființată în anul 2019 în cadrul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Pimen și a Preasfințitului Părinte Damaschin Dorneanul și își continuă activitatea frumos astăzi cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Calinic, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților.

Deși este o organizație tânără, doar 3 ani de zile, ATOS a reușit să-și creioneze o agendă de succes. Activitățile și proiectele derulate au reușit să adune mulți tineri în întreaga noastră Arhiepiscopie și această izbândă o punem pe seama lucrării lui Dumnezeu.

În Asociația Tinerilor Ortodocși Suceveni tinerii au descoperit cu adevărat frumusețea tinereții. Doar cu Dumnezeu în suflet și în inimă tinerețea e frumoasă. A fi tânăr e nemaipomenit de frumos. Tinerețea nu are vârstă pentru că a ști să trăiești frumos este o artă pe care o are doar omul optimist și plin de credință în Dumnezeu.

Nevoia de a-i atrage, de a-i captiva, de a-i apăra și de a-i menține pe tineri aproape de Biserică este mereu actuală și urgentă și știm că doar cu ajutorul lui Dumnezeu vom reuși!

pr. Justinian-Remus Cojocar