Festivitatea de premiere a Concursului național de recitare „Glas de copil – Maica Domnului, Darul lui Dumnezeu pentru oameni”, ediția I

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților, vineri, 1 octombrie 2021, începând cu ora 15:00, la Centrul Cultural „Sfântul Mitropolit Iacob Putneanul” din cadrul Mănăstirii Putna va avea loc ceremonia de decernare a premiilor Concursului național de recitare „Glas de copil – Maica Domnului, Darul lui Dumnezeu pentru oameni”, ediția I.

Date fiind condițiile impuse în contextul pandemiei de coronavirus, la eveniment sunt așteptați numai câștigătorii premiului Theotokos. Premiile oferite de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Suceava vor fi înmânate de Preasfințitul Părinte Damachin Dorneanul, Episcop-Vicar.

Premiile pentru locurile I, II și III, mențiunile, premiile speciale pentru autenticitate, premiile speciale pentru originalitate și diplomele de participare vor putea fi ridicate de la sediul Inspectoratului Județean Suceava de către părinții elevilor, de cadrele didactice coordonatoare sau de preoții din parohiile din care participanții fac parte.

În cazul participanților din alte județe, premiile oferite pot fi trimise prin poștă pe adresa inspectorului pentru disciplina religie din cadrul Inspectoratului Școlar Județean de care aparțin.