De Ziua Tineretului Ortodox, Părintele Constantin Necula va conferenția la Suceava

            În contextul Zilei Internaționale a Tineretului Ortodox, Inspectoratul Școlar Județean Suceava, în parteneriat cu Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, prin Sectoarele Cultural și Media și comunicare ale Centrului Eparhial și Societatea Femeilor Ortodoxe „Maria de Mangop” organizează Conferința Întâmpinarea tinereții cu Hristos, ed. a II-a, eveniment cultural-educațional ce-l are ca invitat pe pr. prof. univ. dr. habil. Constantin-Valer Necula, prodecan al Facultăţii de Teologie Ortodoxă Sfântul Andrei Şaguna, din cadrul Universității Lucian Blaga din Sibiu.

            Conferința se va desfășura vineri, 3 februarie 2023, începând cu ora 18:00, în  Aula Magna a Universității Ștefan cel Mare din Suceava.

            Programul mai cuprinde:

  • Recital Dragostea de neam și țară, al Grupului vocal-tradițional Ai lui Ștefan, noi oșteni, de la Liceul Tehnologic Ion Nistor, Vicovu de Sus;
  • Panelul olimpicilor, Cerurile-n cărți, la îndemână, multiplă prezentare de carte, cu participarea elevilor suceveni premianți la etapele naționale, nivel gimnaziu și liceu, ale Olimpiadei Naționale de Religie, Cultul Ortodox, 2022;
  • Salon binar de carte Editura Agnos, SibiuEditura Crimca, Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților. 

Înscrierea în vederea participării la conferință se realizează, în limita locurilor de care dispune Aula Magna, prin completarea acestui formular:

 https://docs.google.com/forms/d/1hPdjF2s7aYrNKcXSGwNgpsyTQTscObn3xs5Ge3-iECE/edit

            Conferința va fi transmisă live, pe pagina oficială de Facebook a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

prof. Daniela Ceredeev, inspector școlar, coordonator de eveniment