De Ziua Mamei Creștine, Manuela Hărăbor va conferenția la Suceava

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic, la doar o zi după sărbătoarea Bunei Vestiri,  Inspectoratul Școlar Județean Suceava, Arhiepiescopia Sucevei și Rădăuților, prin sectoarele Cultural și Media și comunicare, și  Societatea Femeilor Ortodoxe „Maria de Mangop” organizează Conferința „Afirmă-ți eternitatea prin maternitate!”. Vocație și misiune pentru mama creștină.

Evenimentul se va desfășura marți, 26 martie 2024, începând cu ora 17.00, în Sala „Pimen Arhiepiscopul” a Centrului Eparhial Suceava și va cuprinde:

  • Prelegerea Mama lui Andrei, șansa mea la nemurire, susținută de actrița Manuela Hărăbor, mamă de tânăr diagnosticat cu autism;
  • Salonul Carte cu carte, pentru biblioteca mamei creștine, ce-o are invitată pe Cătălina Gheorghian, scriitoare de cărți pentru copii;
  • Expoziția de pictură pe sticlă Mamă-înger, mamă-floare, mamă – a Cerului culoare, a copiilor din Centrul cultural-catehetic școlar „Sfântul Stelian” al Școlii Gimnaziale Berchișești, cooord. prof. Cristina Bilan și prof. Loredana-Elena Dura, director.

Înscrierea se face prin email, pe adresa coordonatorului de eveniment, [email protected] până duminică, 24 martie 2024, ora. 20.00.

Conferința va fi transmisă live, pe pagina oficială de Facebook a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților și a partenerilor media.