Conferința „Pace, post și rugăciune în omiliile Sfântului Grigorie Palama” – pr. lect. univ. dr. Roger Coresciuc

Joi, 31 martie 2021, începând cu ora 18:30, Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților vă invită la cea de-a patra conferință din Postul Mare, organizată de Sectorul Cultural în colaborare cu Sectorul Media și Comunicare din cadrul Centrului Eparhial Suceava.

Invitatul acestei ediții este pr. lect. univ. dr. Roger Coresciuc, de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” din Iași. Sfinția Sa va susține conferința cu titlul „Pace, post și rugăciune în omiliile Sfântului Grigorie Palama”.

Evenimentul, desfășurat cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic, face parte din seria întâlnirilor online care au ca scop îmbogățirea spirituală a celor care se pregătesc pentru trăirea deplină a bucuriei Învierii Mântuitorului Iisus Hristos.

Conferința, moderată de prof. Cristi Hurjui, consilier în cadrul Sectorului Catehizare, tineret și educație pentru viață, va fi transmisă LIVE atât pe pagina oficială de Facebook a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, cât și pe canalul de YouTube, începând cu ora 18:30.

Sunt invitați să se alăture întâlnirii online toți cei care doresc să afle mai multe despre lucrarea rugăciunii și a postului în scrierile Sfântului Grigorie Palama, Arhiepiscop al Tesalonicului.