Conferința online „Întâmpinarea tinereții cu Hristos”, invitat Părintele Constantin Necula

Pentru a marca Ziua Internațională a Tineretului Ortodox, Inspectoratul Școlar Județean Suceava, în parteneriat cu Arhiepiscopia  Sucevei și Rădăuților, prin Sectorul Media și Comunicare, organizează, miercuri, 2 februarie 2022, la Praznicul Întâmpinării Domnului, Conferința online „Întâmpinarea tinereții cu Hristos”, avându-l ca invitat pe părintele Constantin Necula.

Evenimentul, transmis LIVE pe pagina oficială de Facebook a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților începând cu ora 19:00, va fi unul multidimensional și va cuprinde:

  • Conferința „Întâmpinarea tinereții cu Hristos”,  Pr. Conf. Dr. Habil. Constantin-Valer Necula, prodecan al Facultății de Teologie Ortodoxă, Universitatea „Lucian Blaga”  din Sibiu;
  • Lansare de carte „Despre sensul vieții cu Mihai Morar și Părintele Necula”, Ed. Bookzone, București, 2021;
  • Sesiune de întrebări și răspunsuri, „Întâmpinat de Hristos”, invitați tineri suceveni care au performat în domenii diferite și mărturisesc despre trăirea lor în Hristos: Ancuța Bodnar, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo, 2021; Angelica Flutur, interpretă de muzică populară; Cosmin Țugui, liceanul rădăuțean care a obținut Marele Premiu pentru cel mai bun discurs la concursurile „Serbării de la Putna – 150. Continuitatea unui ideal”.

Întâlnirea, desfășurată cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic, va fi moderată de doamna prof. Daniela Ceredeev, inspector școlar pentru disciplina religie, inițiator și coordonator al evenimentului.