Conferința online „Ce este scris în Lege? Cum citești? Cum să recitim Scriptura?”

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Sectorul Cultural în colaborare cu Sectorul Comunicare, Media și Relații Publice din cadrul Centrului Eparhial al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților organizează în data de 17 noiembrie 2021 conferința intitulată „Ce este scris în Lege? Cum Citești? Cum să citim Biblia?”. Cel care va răspunde acestor întrebări va fi invitatul special al acestui eveniment, preacuviosul părinte protosinghel Hristostom Ciuciu, de la Mănăstirea Putna, dar care actualmente se află în New York – Statele Unite ale Americii, la studii aprofundate la „Saint Vladimir’s Orthodox Theological Seminary”.

Evenimentul va fi transmis live de către Departamentul Media din cadrul Centrului Eparhial Suceava pe canalul de YouTube și pe pagina oficială de Facebook a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților începând cu ora 20:00.

Toți cei care doresc să afle din tainele vieții descoperirii celei mai importante cărți pentru credința ortodoxă sunt invitați să se alăture întâlnirii online.