Comuniune și cunoaștere în rugăciune prin limbaj mimico-gestual

Conducerea și membrii Filialei Surzilor Suceavam, ANSR, mulțumesc Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților, pentru binecuvântarea, sprijinul și atenția de care a beneficiat aceasta comunitate.

Pe data de 9.12.2021 s-a săvârșit, la Biserica Parohiei „Sfânta Vineri” din Suceava, o nouă întâlnire în rugăciune, care a adus bucurie în sufletele persoanelor cu deficiențe  de auz și vorbire.

Mulțumim Părintelui Cristian-Ștefan Irina, Părintelui Vasile Cruț -director social la sectorul Filantropic al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, Părintelui Laurențiu-Ștefan Grădinaru pentru rugăciunile și cuvântul de învățătură despre rolul și puterea rugăciunii în viața noastră.

Domnișoara Ana Cruț -profesor de religie la Liceul Tehnologic Special Bivolărie, ne-a bucurat colindându-ne în limbaj mimico-gestual și îi mulțumim din suflet pentru această strădanie.

La finalul slujbei, credincioșii cu deficiențe de auz și vorbire au primit cadouri din partea Arhiepiscopiei, iar Părintele Protoiereu Minu Mititelu a facilitat o nouă agapă a tăcerii, unde cei prezenți au schimbat impresii prin limbaj mimico-gestual.

Mulțumim pe această cale  Înaltpreasfințitului Calinic pentru binecuvântarea acestor întâlniri și tuturor celor implicați în acest proiect.

Sărbători binecuvântate!

Mihaela Nistor

Asociația Națională a Surzilor-Filiala Suceava