Campaniile Pentru viață continuă. Pro Vita Iași a realizat 1.500 de mărțișoare pentru a sprijini femeile în criză de sarcină și familiile binecuvântate cu mulți copii

martisor4

Departamentul Pro Vita, din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor, propune celor care vor să dăruiască mărțișoare celor dragi, să contribuie și la activitățile  desfășurate în sprijinul femeilor în criză de sarcină și familiilor numeroase. Prin achiziționarea produselor meșteșugite de voluntarii departamentului, mărțișoare, cărți pentru copii, felicitări, lumânări parfumate, sacoșe personalizate, cumpărătorii pot asigura fondurile necesare pentru desfășurarea activităților misionare și sociale ale Pro Vita Iași.

Mărțișoarele din lemn, din fetru sau cele croșetate sunt realizate cu bucurie și dragoste de mame cu suflet mare. Cei care doresc să ofere un cadou deosebit pot alege din modele care înfățișează tematici diverse; simboluri florale, muzicale, precum și reprezentări deosebite ale copilăriei și ale maternității. Sumele obținute în urma vânzării obiectelor dedicate lunii Martie, pe site-ul www.provitaiasi.ro, vor susține familiile și femeile aflate în situații dificile și vor contribui, în acest fel,  la diminuarea problemelor care s-au acutizat în această perioadă de pandemie.

Ioana Dumitrașcu, referent în cadrul Departamentului Pro Vita a prezentat motivele care au dus la demararea acestui proiect. „Am deschis acest magazin caritabil online pentru a ne susține activitatea noastră misionară și socială. Ne propunem să vindem produse care să transmită mesaje frumoase: bucurie, empatie și dragoste față de beneficiarii noștri.”

Mai mult, reprezentanta Pro Vita Iași a explicat cum s-a desfășurat activitatea acestui proiect în cadrul departamentului. „Un exemplu concret este realizarea acestor 1500 de mărțișoare de către mamele care se află acasă, în concediul de creștere a copilului, pentru femeile care trec printr-o criză de sarcină și pentru mamele care au născut mulți copii. Fiind mame, înțeleg cât de important este să îți fie cineva alături când te simți singură, să ai resurse financiare și materiale pe care să le asiguri unui copil când vine pe lume. Aceste mărțișoare sunt un bine comun atât pentru noi, pentru mamele care le-au realizat, cât și pentru mamele care vor fi ajutate prin vânzarea lor”.

Mai multe detalii despre activitățile desfășurate de Departamentul Pro Vita Iași puteți găsi pe site-ul www.provitaiasi.ro, dar și pe pagina de Facebook.

 

Fotocredit: Pro Vita Iasi