Campania națională de prevenire a traficului de persoane „Uniți, oferim libertate! Exploatarea asuprește suflete și distruge destine”

comunicat_de_presa

Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane și Biserica Ortodoxă Română implementează în prezent campania națională „Uniți, oferim libertate! Exploatarea asuprește suflete și distruge destine” .

Mesajul principal al campaniei constă într-o atenționare cu privire la fenomenul traficului de persoane, adresată atât enoriașilor din parohiile Bisericii Ortodoxe Române, cât și publicului larg. De asemenea, campania își propune să transmită un puternic îndemn la acțiune și implicare civică.

Campania vizează  prevenirea traficului de persoane în principalele sale forme de manifestare prin creșterea gradului de conștientizare și îmbunătățirea nivelului de informare a populației cu privire la acest fenomen, abordând ambele dimensiuni ale traficului, respectiv oferta și cererea care facilitează  exploatarea și traficul de persoane.

Informaţii de background:

Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane evaluează şi monitorizează, la nivel naţional, activitatea desfăşurată în domeniul luptei împotriva traficului de persoane, îndeplinind rolul de raportor naţional.

Informaţii suplimentare:

Agentia Nationala Impotriva Traficului de Persoane

Website: anitp.mai.gov.ro, Youtube: ANITP Romania, Facebook: Agenția Națională împotriva Traficului de Persoane

Telefon: 021-303 70 80 / int 15470, Fax: 021-319 01 83, E-mail: [email protected]

Biserica Ortodoxă Română

Comunicaţii şi relaţii publice:

Aleea Dealul Mitropoliei, nr. 25

RO – 040163, Bucureşti IV

(tel) +40-21.335.06.56,[email protected]