ASCOR Suceava organizează conferința ,,Postul Nașterii Domnului, o călătorie spre Betleem”

Asociația Studenților Creștin-Ortodocși Români, filiala Suceava, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților, organizează marți, 12 decembrie 2023, ora 19:00, la Auditorium „Joseph Schmidt” din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” , o seară de dialog cu Arhimandritul Nicodim Petre, Consilier al Sectorului de Misiune, Statistică şi Prognoză Pastorală al Arhiepiscopiei Iaşilor și starețul Mănăstirii Bucium.

Tema dialogului este „Postul Nașterii Domnului, o călătorie spre Betleem”, de aceea, cu toții suntem chemați de a călătorii alături de magi spre a ne închina Mântuitorului Iisus Hristos, care S-a născut în smerita iesle din Betleem și care a venit să mântuiască lumea de rău și de păcat.

În cadrul evenimentului, tinerii de toate vârstele vor putea adresa întrebări, părintele Nicodim oferind răspunsuri din suflet pentru suflet.

ASCOR Suceava vă invită a vă opri pentru puțin din agitația zilei și să vă bucurați de o seară liniștită în care vă puteți încărca duhovnicește, îmbogățindu-vă sufletește.

Cristinaru Nicoleta-Denisa – coordonator pe departamentul Credință-Cultură, ASCOR Suceava