Artiști consacrați ai folclorului românesc se alătură proiectului caritabil „Pentru prima dată la mare” și vor concerta în cadrul unui turneu caritabil de muzică populară

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților, Sectorul Cultural împreună cu Sectorul Social-Filantropic al Centrului Eparhial Suceava organizează un turneu caritabil cu artiști consacrați de muzică populară. Astfel, nume sonore ale folclorului românesc precum Steliana Sima, Elisabeta Turcu Juverdeanu, Elena Merișoreanu, Constantin Bahrin, Grigorie Gherman, Ilie Caraș și Alexandra Dan vor concerta în perioada 17-19 august în cadrul a patru evenimente organizate în Suceava, Gura Humorului, Vatra Dornei și Rădăuți.

Scopul acestui turneu este de a contribui la strângerea sumei de 90.000 de lei necesară implementării proiectului „Pentru prima dată la mare”, program prin care Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților dorește să organizeze o tabără de șapte zile pe litoralul românesc pentru o sută de copii cu rezultate bune la învățătură, dar care provin din familii defavorizate și fără potențial financiar.

Concertele vor avea loc după cum urmează:

17.08.2021, ora 18:30 – Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava;

18.08.2021, ora 15:00 – Casa de Cultură Gura Humorului;

18.08.2021,ora 18:30 – Casa de Cultură Vatra Dornei;

19.08.2021, ora 18:30 – Casa de Cultură Rădăuți.

Prețul unui bilet este de 50 de lei, iar acestea pot fi achiziționate prin intermediul preoților parohi.

Pentru mai multe detalii despre acest turneu caritabil de muzică populară, dar și despre cum puteți susține proiectul caritabil „Pentru prima dată la mare”, puteți apela 0756 277 365 – diac. Andrei Mocanu, coordonatorul proiectului.