Ajutor umanitar pentru cele trei familii din parohia Voievodeasa ale căror gospodării au fost mistuite de flăcări.

whatsapp_image_2021-05-12_at_21

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților, Sectorul Social Filantropic al Centrului Eparhial Suceava împreună cu parohiile din protopopiatul Rădăuți, organizează o strângere de fonduri pentru cele trei familii din parohia Voievodeasa a căror gospodorii au fost mistuite de flăcări azi, 12 mai. În urma incendiului, două dintre case au ars în totalitate, în timp ce la cea de-a treia casă au fost afectate anexele.

Prin această strângere de fonduri se dorește susținerea celor trei familii afectate de incendiu prin achiziționarea necesarului de cărămidă, precum și a altor materiale în funcție de necesități și posibilități.

Toate persoanele care doresc să se alăture acestei inițiative cu caracter social și să contribuie la ajutorarea familiilor din parohia Voievodeasa afectate de incendiu, o pot face donând în conturile speciale pentru acțiuni caritabile ale Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților:

Titular cont: Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților
RON: RO51 RNCB 0234 0370 1091 0014
EURO: RO78 RNCB 0234 0370 1091 0110 (SWIFT: RNCB RO BU)

Cu mențiunea: Donație pentru casele mistuite de foc

Pentru mai multe detalii

0756 277 365 – Diac. Andrei Mocanu – coordonatorul voluntarilor Sectorului Social Filantropic al Centrului Eparhial Suceava

„Fericit cel care caută la sărac şi la sărman; în ziua cea rea îl va izbăvi pe el Domnul.” Sfântul Prooroc David

 

Consilier al Sectorului Social Filantropic

Protos. Iustin TĂNASE