A treisprezecea Ediție a Extraordinarului Concert de Colinde al Asociației Culturale „Sfântul Mitropolit Dosoftei” a avut loc online Duminică, 26 Decembrie 2021, în a doua zi de Crăciun

A treisprezecea Ediție a Extraordinarului Concert de Colinde al Asociației Culturale „Sfântul Mitropolit Dosoftei” a avut loc online, Duminică, 26 Decembrie 2021, la orele 20:00, pe pagina de Facebook ATOS Suceava.

Au concertat: Corul Asociației Tinerilor Ortodocși Suceveni (ATOS), Corul „Străjerii din Bucșoaia” – Filiala ATOS Bucșoaia, Corul de copii și tineri – Parohia Pătrăuți, Grupul Psaltic „Sfântul Mitropolit Dosoftei” al Seminarului Teologic Suceava și Cvartetul Clasei a 10-a B de la Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava.

Au fost implicați aproximativ 170 de tineri din 70 de parohii ale Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților. A fost un eveniment de mare succes, a fost urmărit online și apreciat de mulți oameni. Ne-a bucurat tare că s-a distribuit cu bucurie pentru ca să asculte cât mai mulți oameni colindele din glasurile tinerilor creștini.

Asociația noastră e în slujba culturii și a educației sănătoase! 460 de copii și tineri au fost ajutați până acum!

Asociația Culturală „Sfântul Mitropolit Dosoftei”, de aproape 14 ani, sprijină difuzarea Emisiunii Religioase „Iubi-Te-Voi Doamne!” de la postul regional de televiziune PlusTV Suceava, în cadrul căreia mulți tineri și copii excepționali au fost invitați și prin intermediul căreia mulți oameni au putut să fie alături de cei aflați în necaz. De 3 ani încoace, ea sprijină foarte mult și Asociația Tinerilor Ortodocși Suceveni (ATOS), această organizație de tineri foarte frumoasă, cu multe Centre de Tineret în Arhiepiscopia noastră. Este un partener adevărat în desfășurarea împreună a frumoaselor și de folos proiecte și activități.
Am înființat Asociația Culturală „Sfântul Mitropolit Dosoftei” în Aprilie 2007 și au fost sprijiniți până acum 460 de copii și tineri cu rezultate deosebite la învățătură și concursurile școlare, cei mai mulți dintre ei fiind necăjiți de-acasă, în lipsuri mari, unii orfani. La toate cele patru ediții ale Campaniei „Susține performanța”, ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Suceava, Asociația a fost alături și s-a implicat ferm, cu dragoste și bucurie mare.

Alți 39 de copii și tineri, în situații grele de viață, au fost ajutați înainte de Sărbători pentru a nu abandona școala!

Acum, înainte de sărbătoarea Nașterii Domnului, altor 39 de copii și tineri din Grămești și Dumbrăveni li s-a dăruit bucurie prin campania Asociației noastre. Cu această ocazie mulțumim oamenilor de bine care ne-au fost alături, în special distinselor doamne Loredana și Daniela, care ne-au făcut cunoscute cazurile grele.

Dăm slavă și mulțumim lui Dumnezeu pentru toate!