Visul celor 100 de copii care vor beneficia de Proiectul caritabil „Pentru prima dată la mare”, ediția I, prinde contur

În ultimele zile, asistenții sociali din cadrul protopopiatelor Suceava I, Suceava II, Fălticeni, Câmpulung și Rădăuți, împreună cu părinții protopopi și părinții misionari protopopești, au finalizat listele cu cei 100 de copii care vor vedea pentru prima dată marea, în cadrul Proiectului ,,Pentru prima dată la mare” – ediția I.

După finalizarea și centralizarea listelor și a dosarelor tuturor beneficiarilor, părintele diacon Andrei Mocanu, coordonatorul proiectului, a mers în data de 6 august la Agenția CFR din Suceava, de unde a achiziționat cele 100 de bilete cu titlul de „gratuit” pentru elevi și 10 bilete pentru adulții care vor însoți copiii în tabără.

Campania continuă și nădăjduim ca până la data de 20 august 2021 vom strânge întreaga sumă necesară acoperirii costurilor primei vacanțe la mare pentru 100 de copii cu rezultate bune la învățătură, dar cu posibilități financiare reduse.

Ne puteți sprijini în împlinirea acestui deziderat, prin donații directe în unul dintre conturile speciale ale Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților:

RON: RO51 RNCB 0234 0370 1091 0014

EURO: RO78 RNCB 0234 0370 1091 0110

cu mențiunea: „Pentru prima dată la mare”

Dacă doriți, puteți dona și prin mandat poștal la adresa: Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, Str. Iancu Flondor nr. 2, Suceava, Cod Poștal 720027.

De asemenea, în perioada 17-19 august 2021, Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților organizează Turneul caritabil de muzică populară, în cadrul căruia vor concerta mai mulți artiști îndrăgiți ce au răspuns apelului de a susține această inițiativă: Steliana Sima, Elisabeta Turcu Juverdeanu, Elena Merișoreanu, Constantin Bahrin, Grigorie Gherman, Ilie Caraș, Alexandra Dan și Ansamblul artistic „Fiii Putnei”. Fondurile obținute în urma vinderii biletelor vor fi direcționate spre proiectul caritabil, pentru a oferi clipe de bucurie celor 100 de copii selectați.   

Pentru mai multe detalii:

diac. Andrei Mocanu – coordonatorul proiectului caritabil ,,Pentru prima dată la mare” – Ediția I