Au început înscrierile la Tabăra de vară „Temerari pe drumul cunoașterii”, ediția a III-a

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte CALINIC, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților, Departamentul Activități de tineret ATOS și tabere al Sectorului Catehizare, tineret și educație pentru viață vine cu noutăți și vești pentru iubitorii taberelor. Dăm startul celei de-a III-a ediții a taberei ,,Temerari pe drumul cunoașterii”, de la Dorna Arini!

Ca în anii precedenți, așteptăm copiii și tinerii cu vârste cuprinse între 9 și 17 ani să pornească în călătoria cunoașterii și să trăiască pentru 6 zile experiența unui vrednic temerar.

Perioada în care ne vom desfășura activitățile la Dorna Arini se întinde de-a lungul a trei săptămâni pline (7-12 iulie, 14-19 iulie, 21-26 iulie) săptămâni în care vom împleti cu măiestrie dragostea pentru Hristos și Biserică, cu dragostea pentru natură, sănătate, sport și creativitate.

Tinerii participanți nu doar că-și vor depăși limitele, testându-și capacități și deprinderi importante, precum răbdarea, ascultarea, dexteritatea, ci, mai presus de toate, vor învăța să asculte, să fie sprijin și să-și ajute aproapele. Vor cunoaște frânturi din tainele ortodoxiei, ale iubirii, frumosului și prieteniei. Își vor înfrunta temererile, își vor descoperi talentele, vor găsi răspunsuri întrebărilor care-i frământă, împletind armonios învățarea cu jocul și joaca.

Detalii legate de înscrieri pot fi găsite pe site-ul Arhiepiscopiei și pe toate canalele media, acolo unde va fi încărcat și formularul de înscriere. Tot aici poate fi descoperită frumusețea taberei noastre în imagini si povești spuse de fiecare zâmbet al copiilor.

Așteptăm cu nerăbdare să îi revedem pe prietenii din anii trecuți și să formăm legături puternice și cu cei ce ne vor călca pragul anul acesta.

Pentru înscrieri apasă AICI.

Pentru informații suplimentare, accesați paginile:

Facebook –AICI

Instagram –AICI

Contact:

Arhid.  Paul Vlad Lungu – Telefon: 0748 343 657

Bianca Roman – Telefon: 0757 564 005