Parohia „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” Burdujeni, din Municipiul Suceava, organizează, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic, cea de-a opta ediţie a concertului de colinde cu scop caritativ „Slobozâ-ne gazdă-n casă și primiți colinda noastră”, pentru a întâmpina la fel de frumos ca până acum Praznicul Nașterii Domnului.

Concertul se va desfășura în Sala Mare de Festivități a Gării Burdujeni în data de 17 decembrie 2023, duminică, începând cu ora 17:00.

Evenimentul va fi transmis LIVE pe pagina de Facebook a parohiei și pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuţilor și Monitorul de Suceava.

Invitați:
•⁠ ⁠Corala „Ciprian Porumbescu”, Suceava;
•⁠ ⁠Corul „Bucovina” al Oastei Domnului, Suceava;
•⁠ ⁠Corul de Copii al Parohiei gazdă;
•⁠ ⁠Grupul Psaltic „Dimitrie Suceveanu” al Catedralei Arhiepiscopale.

În acest an îl vom sustine pe Mircea Tomiță, în vârstă de 15 ani, olimpic internațional la informatică și robotică, elev în clasa a IX-a la Colegiul Național „Ștefan cel Mare „, din municipiul Suceava, care provine dintr-o familie modestă, aflat doar în grija mamei și care la momentul actual este în șomaj. Mai mult, în vara aceasta, casa în care locuiesc împreună cu bunica, a fost afectată de un incendiu.
Susținem performanța în Educație, susținem pe Mircea!

Intrarea este LIBERĂ!

Vă așteptăm cu drag!