Ora de Biblie, de Ziua Bibliei

Vă invităm să participați la Ora de Biblie, un proiect propus și inițiat de Înaltpreasfințitul Părinte Calinic, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților, organizat și coordonat de Inspectoratul Școlar Județean Suceava în parteneriat cu Sectorul Media și Comunicare al Centrului eparhial sucevean, prin inspectorul școlar pentru religie.

Ora de Biblie va însemna o oră comună de lecturare, pe fragmente, a textului scripturistic, în Ziua Bibliei, după o distribuire proporțională a capitolelor de lecturat, realizată de echipa de proiect, din partea Inspectoratului Școlar Județean Suceava, astfel încât, în intervalul orar propus, în școlile participante, din Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților,  să se realizeze lectura întregii Sfinte Scripturi.

În ziua de 13 noiembrie a.c., în intervalul orar 13.00-14.00, în toate școlile din județul Suceava, înscrise în program, prin completarea formularului atașat, https://forms.gle/spupZuFLgsz4dWUz9 , se va desfășura o oră de lectură biblică, fiecare grup/clasă de participanți citind cu prioritate capitolele repartizate, conform desfășurătorului de lectură biblică ce va fi transmis de către echipa județeană de proiect,  în data de 10 noiembrie a.c.

Înscrierea la Ora de Biblie se face exclusiv prin completarea formularului atașat, https://forms.gle/spupZuFLgsz4dWUz9 , până în data de 5 noiembrie a.c., inclusiv.

Repartizarea capitolelor de lecturat și alte recomandări specifice de organizare a orei de lectură scripturistică  vor fi transmise coordonatorilor, în data de 10 noiembrie a.c., pe adresa de email specificată în formularul de înscriere.

Prof. Daniela Ceredeev