„Masa pe roți” – prilej de fapte bune

Începând cu luna ianuarie a acestui an, Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților oferă prin Fundația Anastasie Crimca o masă caldă persoanelor singure sau cu dificultăți financiare. Personalul fundației, concomitent cu oferirea Seviciului de Îngrijiri la Domiciliu, duce la domiciliul celor aflați în nevoie o masă caldă, de luni până vineri. Mai precis achiziționăm „meniul zilei” de la un restaurant din oraș, apoi îl livrăm la casa beneficiarilor.

Acest gest este foarte apreciat și așteptat, bucuria de pe chipurile celor care primesc mâncarea caldă și proaspătă fiind motiv de a continua acest program social. De la începutul anului și până în prezent suma cheltuită este de aproximativ 50.000 de lei, bani care au fost oferiți de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, dar și de oameni de bine care au dorit să facă o faptă bună.

Ne dorim să ajungem la un număr mai mare de oameni, deoarece solicitările sunt numeroase. Din păcate, mulți semeni care trăiesc lângă noi, au ramas singuri, cu posibilități la limita subzistenței. Oameni care nu vorbesc niciodată despre greutățile cu care se confruntă, ci își duc cu demnitate zilele date de Dumnezeu.

Dacă doriți să susțineți activitățile noastre, o puteți face oferind o masă caldă. Acest gest poate fi un semn de dragoste și recunoștință pentru toată facerea de bine pe care ați primit-o de la Dumnezeu sau întru pomenirea celor dragi care au trecut la cele veșnice.

Pr. Tiberiu Bardan

Fundația Anastasie Crimca

FUNDAȚIA ANASTASIE CRIMCA

RO60 RNCB 0234 1704 5677 0001

RNCBROBU