„Din inima artiștilor” – eveniment caritabil organizat de ASCOR Suceava

Un nou eveniment caritabil organizat de tinerii din ASCOR Suceava în colaborare cu Sectorul Catehizare, Tineret și Educație pentru Viața din cadrul Centrului Eparhial Suceava cu susținerea și implicarea Sectorului Media și Comunicare.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, tinerii din ASCOR Suceava organizează un nou eveniment caritabil pentru a o ajuta pe Popescu Alexandra Cristina, o tânără care se luptă cu Osteosarcom parosteal femur stâng, tumoare la piciorul stâng!

Tinerilor din ASCOR Suceava s-au alăturat nume sonore ale cântecului românesc, un adevărat regal artistic. Astfel, pe scena evenimentului caritabil vor concerta:
Mioara Velicu
Steliana Sima
Elisabeta Turcu Juverdeanu
Elena Merișoreanu
Emilia Ghinescu
Constantin Bahrin
Marioara Man Gheorghe
Valentin Sanfira
Alexandru Brădățan
Grigore Gherman
Marius Zgâianu
Ilie Caraș
Mihaela Apostol
Remus Fandarac
Denisa Gheorghe
Totodată, cunoscuții artiști CLEOPATRA STRATAN și EDWARD SANDA s-au alăturat acestei inițiative și vor oferi un moment artistic inedit.

Evenimentul va avea loc marți, 23 ianuarie 2023, începând cu ora 18:00, la sala Regatto King, în spatele hotelului Mandachi.

Intrarea se face pe baza unei donații de 130 lei. În preț sunt incluse și gustări (platouri cu preparate din carne și brânzeturi), precum și băuturi non alcoolice și prăjituri!
Pentru mai multe detalii, dar și pentru a achiziționa bilete, vă rugăm să apelați: 0745 885 427 Denisa, 0772 103 808 – Teodora.

Puteți susține scopul caritabil al campaniei tinerilor din ASCOR Suceava, donând în contul ASCOR Suceava:
RO42 CECE SV01 30RO N083 2558 – Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români, filiala Suceava, cu mențiunea ,,Împreună pentru Alexandra”.

Donația dvs. contează, aceasta contribuie la salvarea unei vieți!