Conferința „…Mă voi ruga și cu mintea…” (I Corinteni 14, 15) O provocare orantă paulină?” – Pr. Stelian Tofană

Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților vă invită la o nouă întâlnire online, parte a seriei conferințelor desfășurate în Postul Mare, de data aceasta cu părintele prof. univ. dr. Stelian Tofană.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Sectorul Cultural în colaborare cu Sectorul Media și Comunicare din cadrul Centrului Eparhial Suceava organizează în data de 24 martie 2022 conferința cu titlul „…Mă voi ruga și cu mintea…” (I Corinteni 14, 15) O provocare orantă paulină?”, susținută de pr. Stelian Tofană, cadru didactic la Facultatea de Teologie Ortodoxă a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, cunoscut pentru expertiza în domeniul studiilor biblice.

Evenimentul va fi transmis live atât pe pagina oficială de Facebook a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, cât și pe canalul de YouTube, începând cu ora 19:30.

Întâlnirea va fi moderată de către pr. Alexandru-Flavian Sava, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei.

Toți cei care doresc să se îmbogățească duhovnicește prin descoperirea înțelesului rugăciunii, mai ales în această perioadă pregătitoare pentru primirea luminii Învierii Mântuitorului Iisus Hristos, sunt invitați să se alăture întâlnirii online.