„Caravana cu medici” în localitatea Mironu, Valea Moldovei

Pentru prima dată în anul 2021, Sectorul Medical și de Asistență al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților pornește la drum în „Caravana cu medici”, având prima oprire în satul Mironu, comuna Valea Moldovei.

Alături de voluntarii Asociației „Caravana cu Medici”, filialele Iași și București, în ziua de sâmbătă, 28 august 2021, vor fi reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Suceava și voluntari din cadrul Sectorului Medical și de Asistență care, cu sprijinul partenerilor noștri de la Synevo – cărora le mulțumim și pe această cale pentru susținerea continuă a activităților proiectului – vor recolta probe de sânge pentru analizele a 75 de beneficiari.

În data de 4 septembrie, rezultatele analizelor vor fi interpretate și beneficiarii vor primi gratuit consultații de specialitate de la medicii voluntari din cadrul proiectului, în funcție de ceea ce se impune pentru fiecare caz în parte.

Mulțumiri sincere aducem tuturor susținătorilor și partenerilor acestui eveniment, precum și domnului primar Romică Floriștean, împreună cu întregul personal al Primăriei Comunei Valea Moldovei, pentru sprijin și disponibilitate.