Campanie de recrutare de noi tineri voluntari ATOS

Asociația Tinerilor Ortodocși Suceveni (ATOS) a organizat o Campanie de recrutare de noi tineri voluntari. 35 de tineri cu vârste cuprinse între 13 și 21 de ani s-au alăturat acestei incredibile familii de tineri care este ATOS.

De la școlile, liceele și colegiile sucevene au răspuns cu bucurie chemării tineri credincioși, frumoși, cu mare chef de a face fapte grozave spre slava lui Dumnezeu și spre folosul societății.

Întâlnirea cu tinerii voluntari mai vechi a fost extraordinară. Au făcut cunoștință unii cu alții, au vorbit, au bucurat timpul cu prezența lor. Câteva din experiențele ATOS-ului din anii trecuți au fost prezentate de cei vechi celor noi, cu nădejdea sporirii activităților și a întăririi relațiilor de prietenie. Totul a fost încununat de rugăciune. La Biserica „Sfântul Dumitru” din Suceava, cu toții s-au rugat Maicii Domnului și au cântat la Acatist.

Teambuildingul organizat apoi cu noii voluntari a avut scopul cunoașterii mai bine dintre tineri. S-a pus accent pe comunicare, cooperare, creativitate, dezvoltare personală, lucrul în echipă, stimă de sine, perseverență și optimism.

Scopul Asociației Tinerilor Ortodocși Suceveni (ATOS) este menținerea, apărarea și promovarea educației, a valorilor creștine și crearea unui climat educațional, cultural, social, artistic, sportiv, favorabil dezvoltării multidimensionale a tinerilor. ATOS încurajează voluntariatul, sprijină copiii și tinerii aflați în dificultate, în familii cu probleme și care luptă pentru a nu abandona școala. E vorba de spirit civic, de inițiativă, mărinimie și generozitate socială.

Asociația Tinerilor Ortodocși Suceveni (ATOS) este o organizație de tineret, o familie de tineri empatici și credincioși, mărinimoși, cu dragoste de Dumnezeu, Biserică și țară. ATOS este o asociație vie. Tinerii au descoperit cu adevărat frumusețea tinereții. Doar cu Dumnezeu în suflet și în inimă, tinerețea e frumoasă.

Mulțumim Bunului Dumnezeu pentru sănătate și reușita acestei Campanii de recrutare de noi tineri voluntari. Mulțumim Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, pentru binecuvântare și încredere! Mulțumim din suflet doamnei Daniela Nistor pentru implicare, dragoste și colaborare!

Forța ATOS!!!

Pr. Justinian-Remus A. Cojocar