A apărut Zilnicarul pentru gânduri și fapte bune, agenda oficială pentru anul 2024 a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților

În Ajunul Anului Nou, Editura Crimca a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților pune la dispoziție, în premieră, un format inedit de agendă pentru anul 2024!

Tipărită după cele mai înalte standarde, lucrarea, denumită generic Zilnicar pentru gânduri și fapte bune, se dorește a fi un material în care fiecare să-și noteze scriptic toate gândurile și faptele bune pe care dorește să le materializeze în cursul anului care va debuta în curând.

De asemenea, aducem în atenție faptul că agenda este structurată într-un format practic, fiecare lună a anului fiind precedată de sinaxar și de diferite secțiuni destinate exclusiv notării priorităților sau evenimentelor de interes. Totodată, secțiunile destinate zilelor de prăznuire a sfinților, precum și zilelor cu ținere (praznice împărătești, duminici) sunt însoțite de pericopele evanghelice aferente, astfel încât cuvântul Scripturii să însoțească fiecare gând și faptă săvârșite.

Pentru cei interesați de achiziționarea lui, Zilnicarul este disponibil la magazinele Sectorului Colportaj Bisericesc al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, la librăria Sophia (din București) și în curând va fi disponibil pe site-ul oficial al Depozitului de Colportaj al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților (www.arimateea.ro).

Vă dorim An Nou fericit și rodnic în gânduri și fapte bune!

Pr. Ciprian Blaga

Consilier eparhial în cadrul Sectorului Editură și Tipografie